o boomkeru

Dobrodošli u svijet Boomkera!

Boomker je obiteljski obrt iz Županje osnovan 2006. godine. Od samog početka  se bavimo i iznajmljivanjem profesionalne pozornice, razglasa, rasvjete, binske opreme, iznajmljivanjem glazbene vježbaonice (prostorije potpuno opremljene za vježbanje) te organizacijom glazbenih događanja u regiji.

Najam binske opreme i razglasa

U ponudi imamo profesionalno glazbeno ozvučenje za događaje od 50 pa do nekoliko tisuća posjetitelja. Uz samo ozvučenje nudimo i binsku opremu dostojnu i velikih svijetskih imena koja su već svirala na njoj.

S obzirom da smo u Boomkeru većinom aktivni glazbenici, svojedobno smo otvorili i Music Shop koji se nametnuo kao logičan sljed početkom 2012. godine. Uz njega smo u prvih 10 godina svog djelovanja bili i koncesionari Intereurope za Vukovarsko-srijemsku županiju u segmentu cestovnog prijevoza.

Boomker danas

Nakon što smo kroz posljednih 12 godina stekli različita iskustva u direktnoj prijevoznoj logistici, te radom sa, i prodajom vrhunskih glazbala i glazbene opreme u Hrvatskoj – odlučili smo sav svoj profesionalni fokus usmjeriti na ono u čemu smo najbolji.

Tako se danas Boomker isključivo fokusira na najam različitih razglasnih sustava, binske i glazbene opreme, te rasvjete za razne manifestacije. U svojoj širokoj lepezi opreme možemo u potpunosti uz tehničku podršku pokriti manje koncerte i manifestacije, kao i festivale i okupljanja sa nekoliko tisuća ljudi.

Novost u regiji - Show truck!

Odličan i besprijekoran Mercedes-Benz 518 CDI 2008 kojeg prati Streamer prikolica koja je ručno prilagođena različitim manifestacijskim potrebana bazirano na našem dosadašnjem iskustvu u industriji.

Novo u ponudi: Show truck!

Od 2018. godine uz uspješno poslovanje u Slavoniji i regiji uvozimo i novitet na ovim područjima, a to je show truck – pokretnu binu koja se može složiti po vašim potrebama. Kao takva, može služit iza različite prezentacijske događaje (telekomi, pivare, energetska pića, lokalne udruge i poduzetnici, promocije, …), ali i kao koncertna bina za manje izvođače i priredbe gdje je bitno brzo postavljanje i rasklapanje opreme.

Show truck se u samo nekoliko minuta pretvori u potpuno funkcionalni pokretni objekt za razne potrebe. Otvoreni smo i za dugoročne suradnje i najam showtrucka na nekoliko mjeseci ukoliko su nam termini slobodni, a to uključuje i brendiranje showtrucka u vašem vizualnom identitetu.

Uz sve ovo dolaze i vrhunski glazbeni tehničari i vozači kako bismo zaokružili cijelu ponudu, a za sva dodatna pitanja nam se slobodno javite jer smo uvijek željni novih izazova i prilika za suradnjom.